Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Etikk i karriereveiledning

Gratis webinar for veiledere
Torsdag 02. november 2023, kl. 08.30 – 10.00

Påmelding Om kurset

Om kurset

Karrieresenter Østfold inviterer til en gratis økt med erfaringsdeling/kurs i Etikk i karriereveiledning. Karriereveiledere opplever ofte etiske utfordringer og dilemmaer. Derfor ønsker vi å heve den etiske kompetansen, øke bevisstheten rundt etiske utfordringer og stimulere til felles etisk refleksjon og erfaringsdeling. På dette kurset ønsker vi å styrke den etiske kompetansen i karriereveiledningsfeltet i Østfold. Karrieresenter Østfold er et ressurs- og kompetansesenter for veiledere i grunnopplæringen og NAV.

Du vil gå hjem med:

  • Økt kunnskap om etikk og bevissthet om etikkens plass i karriereveiledning
  • Innsikt i våre etiske retningslinjer og hvordan KSØ møter/jobber med etiske utfordringer
  • Felles refleksjon og erfaringsdeling med andre rådgivere/veiledere om vanligste etiske utfordringer i karriereveiledning

Målgruppe:

Rådgivere/veiledere i grunnopplæringen og NAV-veiledere i Østfold

Foto av Predrag Grozdanic

Om kursholderen

Predrag Grozdanic har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter helt fra starten, siden 2009.

Han er jurist, opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina, med videreutdanning i bl.a. velferdsrett og karriereveiledning. Ved Karrieresenter Østfold jobber han både med individuelle veiledninger og forskjellige kurs, foredrag, workshop med temaer som flerkulturell veiledning, etikk og alt om jobbsøking.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding

Påmeldingsfrist er 01. november 2023.

Ved å sende inn dette påmeldingsskjemaet samtykker du til at vi bruker disse opplysningene i henhold til retningslinjene beskrevet i vår personvernerklæring. Du vil i etterkant av kurset/arrangementet motta evaluering på e-post.

Del dette kurset: