Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Gruppeveiledning

Gratis webinar for veiledere
Tirsdag 10. oktober 2023 kl 08.30 – 10.00

Påmelding Om kurset

Om kurset

Karrieresenter Østfold inviterer til et gratis webinar om gruppeveiledning . I dette webinaret vil vi se nærmere på: gruppeveiledning i praksis, tips til metoder og gruppeveiledningsaktiviteter, gi en oversikt over aktuell litteratur, gi rom for felles refleksjon og erfaringsdeling med andre rådgivere/veiledere.

Målgruppe: 

Rådgivere/veiledere i grunnopplæringen og Nav

Foto av Celine Østli Andersen

Om kursholderen

Celine Østli Andersen har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter Østfold siden våren 2022. Hun er utdannet sosionom med videreutdanning i klinisk miljøterapi, arbeidsinkludering og SE, psykososialt arbeid og er i gang med studier innen karriereveiledning. Celine har arbeidserfaring fra prosjektarbeid rundt ungdom/unge voksne og tema skolefravær, barneverntjeneste og institusjon. Hun har i tillegg jobbet som skolkurator i Sverige og som jobbspesialist i NAV. Ved Karrieresenter Østfold jobber hun med ulike karrieretjenester med fokus på individuelle veiledninger og introveiledninger av nyankomne flyktninger. Hun holder også webinarer for veisøkere og veiledere/rådgivere.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding

Påmeldingsfrist er 09. oktober 2023.

Ved å sende inn dette påmeldingsskjemaet samtykker du til at vi bruker disse opplysningene i henhold til retningslinjene beskrevet i vår personvernerklæring. Du vil i etterkant av kurset/arrangementet motta evaluering på e-post.

Del dette kurset: