Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Utdanningsveier og muligheter

Gratis webinar for veiledere
Tirsdag 21. november 2023, kl 13.00 – 14.00

Påmelding Om kurset

Om kurset

Karrieresenter Østfold inviterer til en gratis økt med erfaringsdeling/kurs «Veiledning om utdanningsveier og muligheter». Karriereveiledere opplever ofte at veisøkere ønsker å finne ut hvilke utdanningsrettigheter og muligheter de har. Mange av dem har ikke kjennskap til alle forskjellige veier til kompetanseheving. Voksenrett og voksenopplæring, fagskoletilbud, korte yrkesrettede kurs, høyskole/universitet, generell studiekompetanse for voksne, opptak til høyere utdanning med realkompetanse, forskjellige korte videre- og etterutdanninger, utdanningsrettigheter og muligheter for veisøkere med utenlandsk utdanning er derfor ofte hovedtemaer i våre veiledningssamtaler. På dette kurset ønsker vi å styrke kompetansen i veiledning om utdanningsrettigheter og muligheter. Karrieresenter Østfold er et ressurs- og kompetansesenter for veiledere i grunnopplæringen og NAV.

Du vil gå hjem med:

  • Økt kunnskap om utdanningsrettigheter og muligheter for voksne veisøkere
  • Innsikt i våre erfaringer i veiledning om utdanning, hvordan KSØ møter/jobber med voksne veisøkere som vurdere/har behov for ny utdanning, kompetanseheving
  • Felles refleksjon og erfaringsdeling med andre veiledere om vanligste utfordringer i veiledningssamtaler om utdanning/opplæring.

Målgruppe:

NAV-veiledere i Øst-Viken

Foto av Predrag Grozdanic

Om kursholderen

Predrag Grozdanic har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter helt fra starten, siden 2009.

Han er jurist, opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina, med videreutdanning i bl.a. velferdsrett og karriereveiledning. Ved Karrieresenter Østfold jobber han både med individuelle veiledninger og forskjellige kurs, foredrag, workshop med temaer som flerkulturell veiledning, etikk og alt om jobbsøking.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding

Påmeldingsfrist er 20. november 2023.

Ved å sende inn dette påmeldingsskjemaet samtykker du til at vi bruker disse opplysningene i henhold til retningslinjene beskrevet i vår personvernerklæring. Du vil i etterkant av kurset/arrangementet motta evaluering på e-post.

Del dette kurset: