fbpx

Karriereveiledning i bedrift

Omstilling i norsk arbeidsliv skjer kontinuerlig, og de aller fleste vil skifte jobb flere ganger i løpet av arbeidslivet. Mange vil ha behov for videre- og etterutdanning for å møte nye krav og kunne stå i jobb og det hviler et større ansvar på medarbeidere i det å ta grep om egen karriere og utvikling. I en omstillingsprosess, ved behov for ny eller mer kompetanse, ved rolleskifte, eller ved en lengre sykemelding kan det å snakke med en karriereveileder og kartlegge og utforske de muligheter som finnes være et godt verktøy – for den enkelte og bedriften. Vi har vår spisskompetanse i å veilede mennesker til å kunne ta de rette valgene for seg når det gjelder omskolering, kompetanseutvikling og jobb.

Er du arbeidsgiver? Har du personalansvar eller en HR- rolle? På disse sidene kan du lese mer om hvordan karriereveiledning kan være et nyttig verktøy i oppfølgingen av den enkelte ansatte og hva Karrieresenter Østfold kan bidra med av tjenester til din virksomhet/bedrift.

Alle våre tjenester er gratis!

Østfold Fylkeskommune Sarpsborg kommune  NAV
© Karrieresenter Østfold
Nettsiden er utviklet av Fredrikstad Webdesign AS
Vi holder sommerstengt uke 28, 29 og 30, og åpner igjen 29. juli. Påmelding til kurs og bestilling av veiledning kan gjøres her på nettsiden. God sommer!