Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Ny i rollen som veileder

Gratis webinar for veiledere
07. mai 2024 kl 08.30 – 09.30

Påmelding Om kurset

Om kurset

NAV og Karrieresenter Østfold har i mange år samarbeidet på områder som begge har hatt utbytte av. Vi utvikler stadig samarbeidet og i dette webinaret vil du bli presentert for muligheter og fordeler ved å benytte våre tjenester på karriereveiledningsfeltet. Vi forteller om våre målgrupper, vårt faglige bakteppe, hvordan vi jobber med karriereveiledning og gir deg noen verktøy/metoder vi bruker i veiledning, samt tips om nyttige kurs og verktøy som du kan benytte i din hverdag.

Målgruppe:

Veiledere/rådgivere i NAV som er nye i veilederrollen og som har lite kjennskap til Karrieresenter Østfold og vårt tilbud til veiledere og innbyggere.
Andre som er nye i veilederrollen er også velkommen på webinaret.

Foto av Jan Ole Kristiansen

Om kursholderen

Jan Ole Kristiansen har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter Østfold siden 2009. Han har bakgrunn fra Manpower som kunde- og personalkonsulent, som veileder på Arbeidskontoret, som konsulent i vikartjenesten i Aetat og rådgiver i Nav.

Ved Karrieresenter Østfold jobber han med ulike karrieretjeneste hvor individuelle veiledninger er en viktig oppgave. Han holder også ulike kurs/foredrag for både veisøkere og veiledere/rådgivere.

Jan Ole motiveres av at han hver dag kan bidra til at våre kunder gjør gode yrkes- og utdanningsvalg.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding

Beklager, skjemaet er ikke lengre tilgjengelig.

Del dette kurset: