Hjem      Tjenester

Intervjutrening

Er du innkalt til intervju? Intervjuet er din mulighet til å overbevise arbeidsgiver om at du er rett kandidat, og du får funnet ut om arbeidsgiver er riktig for deg. Gode intervjuforberedelser er nøkkelen til suksess.

Vi har god kjennskap til rekrutteringsprosesser og vet hva som er viktig å fokusere på i en intervjusituasjon. Sammen med deg går vi går gjennom hva du kan forvente å møte i en intervjuprosess og vi trener praktisk på ulike intervjuscenarier.

Intervjutrening får du ved å bestille veiledning her.

Viktig å huske på:

Lyst til å lære mer om hvordan du kan gjennomføre et godt intervju? Eller ute etter tips til hvordan du kan forberede deg til intervjuet? Ta en titt på ressurssiden vår. Du kan også melde deg på et av våre webinarer om jobbsøking.

Tegning av en person som har fått e-postvarsel på mobiltelefonen sin

Nyhetsbrev fra Karrieresenter Østfold

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttig informasjon rett i innboksen din. Nyhetsbrevet er ment for deg som søker jobb, skal ta utdanning, eller jobber med karriereveiledning.

  • Ved å melde deg på nyhetsbrevet, samtykker du til at vi sender deg e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i e-posten. Vi deler aldri e-postadressen med tredjepart.