Jobb og karriere

Vi tilbyr gratis karrieretjenester til alle voksne i Østfold. Utforsk dine jobbmuligheter med en profesjonell karriereveileder eller benytt deg av vårt kurstilbud.

Illustrasjon til jobb og karriere

Kurs og aktiviteter

Gratis kurs og webinarer for deg som søker jobb eller skal ta utdanning.

Se våre kurs

Nettkurs

Vi har utviklet digitale kurs som er tilgjengelige døgnet rundt, slik at du kan ta kursene når det passer for deg og i ditt eget tempo.

Se våre nettkurs

Alt du trenger å vite om jobbsøking

Artikler med filmer for deg som søker jobb.

Gå til siden om jobbsøking

Jobbrelaterte lenker

Nyttige nettsider for deg som søker jobb.

Se lenker
Tegning av en person som har fått e-postvarsel på mobiltelefonen sin

Nyhetsbrev fra Karrieresenter Østfold

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttig informasjon rett i innboksen din. Nyhetsbrevet er ment for deg som søker jobb, skal ta utdanning, eller jobber med karriereveiledning.

  • Ved å melde deg på nyhetsbrevet, samtykker du til at vi sender deg e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i e-posten. Vi deler aldri e-postadressen med tredjepart.

Ofte stilte spørsmål om jobb og karriere

Vi formidler ikke arbeid eller læreplasser, men vi kan hjelpe deg med å kartlegge din kompetanse, din motivasjon og dine jobbmuligheter. Vi kan også hjelpe deg med CV, søknad og forberedelser til jobbintervju.

Vi skriver ikke CV og jobbsøknad for deg, men vi kan gi deg innspill på oppsett og innhold. Ta med deg CV, søknad og jobbannonse i veiledning eller benytt deg av vårt tilbud om tilbakemelding på CV og søknad.

I karriereveiledning kan du sammen med en karriereveileder utforske hvilke jobber som kan passe for deg ved å kartlegge kompetanse, motivasjon og interesser, samt ulike typer arbeid.

Ja, vi kan hjelpe deg med hvordan du skal gå frem for å finne ledige stillinger og vi kan hjelpe deg med din CV og søknad. Du kan også forberede deg til jobbintervjuet med en karriereveileder.

Vi har også et nettkurs som tar for seg hele jobbsøkerprosessen.

Tegning av en snakkeboble med et spørsmålstegn i