Hjem      Tjenester

Bestill karriereveiledning hos oss

En veiledningssamtale kan bidra til å gjøre deg bevisst på din kompetanse og hvilke muligheter du har, med tanke på både utdanning og arbeid. 

Bor du ikke i Østfold? Da finner du oversikt over karrieresenter i de andre fylkene her. Please contact us at +47 69 11 75 90 or karriere@ofk.no if you would like career guidance in English. 

 

 

Om veiledningssamtalen

En veiledningssamtale kan bidra til å gjøre deg bevisst på din kompetanse og hvilke muligheter du har, både med tanke på utdanning og arbeid.

Våre karriereveiledere kan bistå deg med blant annet:

  • å utforske dine jobb- og utdanningsmuligheter
  • jobbsøkerprosessen – hvordan finne og søke jobb
  • gjennomgang av din CV og jobbsøknad
  • intervjutrening
  • å finne ut hva som motiverer deg, og hvilke arbeidsoppgaver du liker og mestrer
  • å gjøre gjennomtenkte og bevisste karrierevalg
  • å kartlegge din kompetanse og dine interesser

Les også: Viktig informasjon til deg som skal på veiledning.

Ofte stilte spørsmål om karriereveiledning

Du bestiller karriereveiledning selv via vår bestillingsfunksjon på nettsiden.

Får du problemer med å bestille veiledning kan du ringe oss på 69 11 75 90. Telefonen er betjent i åpningstiden kl. 10.00 – 15.00.

Det er mulig å få karriereveiledning utenom åpningstid. Ønsker du dette må du kontakte oss på telefon 69 11 75 00. Veiledning utenom åpningstid foregår enten via telefon eller video.

Nei, du kan også bestille telefon- eller videoveiledning.

Alle våre karrieretjenester er gratis, også oppfølgingssamtaler, kurs og digitale tjenester.

En karriereveiledningssamtale er en samtale mellom deg og karriereveileder. I samtalen utforsker dere sammen dine ønsker og muligheter. Samtalen varer i ca. 50 minutter. Det er mulig å få flere samtaler med veileder.

Dersom du ønsker det, kan du ha med deg en du stoler på i veiledning. Dersom du vil ha med deg noen i veiledning er det viktig at du varsler oss i forkant slik at vi kan legge til rette for det.

Du må ikke forberede deg til karriereveiledning, men desto mer du har forberedt deg, jo bedre får vi utnyttet den tiden vi har sammen.

Les mer om hva du kan gjøre for å forberede deg.

Dersom du ønsker tilbakemelding på CV eller jobbsøknad ber vi deg ta med utskrift av disse dokumentene samt tilhørende stillingsutlysning.

Karrieresenter Østfold er en nøytral aktør og rapporterer ikke informasjon om deg videre til andre instanser som f. eks NAV, arbeidsgiver, fylkeskommune eller utdanningsinstitusjoner. Karriereveilederne ved senteret har ikke tilgang til informasjon om deg, utover det du selv velger å dele i veiledning. Veilederne har taushetsplikt. Karrieresenter Østfold gir uhildet (upartisk) karriereveiledning.

Dersom du har lang reisevei, eller en problemstilling som krever mer tid enn en ordinær veiledningssamtale kan vi være behjelpelige med å sette opp en dobbelttime. Da må du kontakte oss på telefon 69 11 75 00 eller e- post karriere@ofk.no

Vennligst ta kontakt med oss på telefon 69 11 75 00 eller e- post karriere@ofk.no.no dersom du ønsker karriereveiledning på engelsk.

Du trenger ikke ta med dokumenter til karriereveiledning.

Dersom du har behov for tolk i veiledning, ber vi deg ta kontakt med oss telefon 69 11 75 00 eller e-post karriere@ofk.no

Nei, vi tilbyr ikke karriereveiledning på e-post. Du kan bestille veiledning på telefon, video, eller i våre lokaler i Sarpsborg sentrum.

Vi har ingen parkering hos oss, men det er mange parkeringsmuligheter i nærheten av våre lokaler. All parkering i sentrum av Sarpsborg er betalingsparkering. De nærmeste parkeringshusene er tilknyttet kjøpesenteret Storbyen, her er det 1 time gratis parkering.

Tegning av en person som har fått e-postvarsel på mobiltelefonen sin

Nyhetsbrev fra Karrieresenter Østfold

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttig informasjon rett i innboksen din. Nyhetsbrevet er ment for deg som søker jobb, skal ta utdanning, eller jobber med karriereveiledning.

  • Ved å melde deg på nyhetsbrevet, samtykker du til at vi sender deg e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i e-posten. Vi deler aldri e-postadressen med tredjepart.