Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Utdanningsveier og muligheter

Gratis webinar for veiledere
29.oktober 2024, kl 13.00 – 14.00

Påmelding Om kurset

Om kurset

 Karriereveiledere opplever ofte at veisøkere ønsker å finne ut hvilke utdanningsrettigheter og muligheter de har. Mange av dem har ikke kjennskap til alle forskjellige veier til kompetanseheving. Voksenrett og voksenopplæring, fagskoletilbud, korte yrkesrettede kurs, høyskole/universitet, generell studiekompetanse for voksne, opptak til høyere utdanning med realkompetanse, forskjellige korte videre- og etterutdanninger, utdanningsrettigheter og muligheter for veisøkere med utenlandsk utdanning er derfor ofte hovedtemaer i våre veiledningssamtaler. 

 

Målgruppe:

Karriereveiledere i Østfold

Foto av Predrag Grozdanic

Om kursholderen

Predrag Grozdanic har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter helt fra starten, siden 2009.

Han er jurist, opprinnelig fra Bosnia og Hercegovina, med videreutdanning i bl.a. velferdsrett og karriereveiledning. Ved Karrieresenter Østfold jobber han både med individuelle veiledninger og forskjellige kurs, foredrag, workshop med temaer som flerkulturell veiledning, etikk og alt om jobbsøking.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding 

Ved å sende inn dette påmeldingsskjemaet samtykker du til at vi bruker disse opplysningene i henhold til retningslinjene beskrevet i vår personvernerklæring. Du vil i etterkant av kurset/arrangementet motta evaluering på e-post.

Del dette kurset: