Hjem      For veiledere      Kurs for veiledere

Veiledningsmetoder og verktøy

Gratis webinar for veiledere
10. desember 2024, kl. 09:00 – 10:00

Påmelding Om kurset

Om kurset

I disse webinarene vil vi presentere metoder og verktøy du som veileder kan bruke i samtale med veisøker. Gjennom fem webinarer vil du møte Karrieresenter Østfolds karriereveiledere som deler erfaringer med bruk av sine «favoritter».

Målgruppe:

Karriereveiledere i Østfold

Foto av Gitte Hovin

Om kursholderen

Gitte Hovin har jobbet som leder og karriereveileder ved Karrieresenter Østfold siden 2016. Hun har bakgrunn som fagansvarlig karriereveileder ved karrieresenteret på Universitetet i Oslo og som lærer i både grunnskole og videregående skole. Gitte har en master i «Rådgivning og voksnes læring» fra NTNU, samt en «Executive Master of Management» fra BI. Ved Karrieresenter Østfold er det oppgaver knyttet til rollen som daglig leder som tar meste av hennes tid. Hun gjennomfører også individuell veiledning og holder ulike kurs/foredrag for både veisøkere og veiledere.

Har du spørsmål?

Ta kontakt

Påmelding

Ved å sende inn dette påmeldingsskjemaet samtykker du til at vi bruker disse opplysningene i henhold til retningslinjene beskrevet i vår personvernerklæring. Du vil i etterkant av kurset/arrangementet motta evaluering på e-post.

Del dette kurset: