Hjem      Jobb      Alt du trenger å vite om jobbsøking

Jeg står overfor et karrierevalg

I denne filmserien møter du Gitte Hovin, leder og karriereveileder ved Karrieresenter Østfold og Steinar Bjartveit, psykolog, forfatter og underviser ved Handelshøyskolen BI. Steinar Bjartveit er opptatt av hvordan mennesker tar valg, og Gitte møter daglig personer som synes det å ta valg er vanskelig. Sammen utforsker de hva valg er, hvorfor det er vanskelig og hva som er et godt valg. Står du overfor et valg, eller er du bare nysgjerrig på hvordan mennesker tar valg? Da er denne filmserien noe for deg! Film en av totalt seks filmer.

Karrieresenter Østfold har lang erfaring med veiledning av mennesker som står overfor valg. Vi tilbyr også både webinar og nettkurs for deg som er i en valgprosess, enten det gjelder utdanning eller jobb. Her vil du få mer kunnskap om valgprosessmodellen, og også verktøy som vi håper kan hjelpe deg til å ta informerte, reflekterte og bevisste utdannings- eller yrkesvalg.

Denne videoen er en del av vårt nettkurs om det å stå i valg hvor du kan laste ned maler og gjøre oppgaver relatert til temaet.

Tegning av en person som har fått e-postvarsel på mobiltelefonen sin

Nyhetsbrev fra Karrieresenter Østfold

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttig informasjon rett i innboksen din. Nyhetsbrevet er ment for deg som søker jobb, skal ta utdanning, eller jobber med karriereveiledning.

  • Ved å melde deg på nyhetsbrevet, samtykker du til at vi sender deg e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i e-posten. Vi deler aldri e-postadressen med tredjepart.