Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

  • Dette arrangement har allerede funnet sted.

Bli en god jobbsøker | Webinar

14. desember 2023, kl. 13:00 - 14:30

Foto av en kursleder som snakker

Om kurset

Er du jobbsøker og ønsker å lære mer om jobbsøkerprosessen? Karriereveilederne deler nyttige tips om hvordan skrive og tilpasse CV og søknad, og hvor du finner jobbene som passer til din kompetanse. Du får også gode tips til hvordan du kan mestre intervjusituasjonen. Kurset kombinerer foredrag, dialog og øvelser.

For å få en ny jobb, er det en fordel at du kjenner til de ulike fasene i jobbsøkerprosessen.

  • Finne jobbene
  • Forarbeid
  • CV og søknad
  • Jobbintervjuet

Vi ved Karrieresenter Østfold har kompetanse om arbeidsmarkedet og jobbsøking, lang erfaring med kursvirksomhet og veiledning av mennesker i en jobbsøkerprosess.

Håper vi ser deg, og velkommen på kurs.

Påmeldingsfrist: En dag før webinar

Meld deg på her

 

Om kursholderen

Celine Østli Andersen har jobbet som karriereveileder ved Karrieresenter Østfold siden våren 2022. Hun er utdannet sosionom med videreutdanning i klinisk miljøterapi, arbeidsinkludering og SE, psykososialt arbeid og er i gang med studier innen karriereveiledning. Celine har arbeidserfaring fra prosjektarbeid rundt ungdom/unge voksne og tema skolefravær, barneverntjeneste og institusjon. Hun har i tillegg jobbet som skolkurator i Sverige og som jobbspesialist i NAV. Ved Karrieresenter Østfold jobber hun med ulike karrieretjenester med fokus på individuelle veiledninger og introveiledninger av nyankomne flyktninger. Hun holder også webinarer for veisøkere og veiledere/rådgivere.
Foto av Celine Østli Andersen

Detaljer

Dato:
14. desember 2023
Tid
13:00 - 14:30

Sted

Digitalt