Hjem      Jobb      Alt du trenger å vite om jobbsøking

Slik gjør du forarbeid

Noe av det viktigste å avklare tidlig i jobbsøkerprosessen, er om du ønsker denne jobben og på hvilken måte du kan bidra med din kompetanse og erfaring. Dette kartlegger du ved å sette deg godt inn i hva arbeidsgiver faktisk etterspør. Det kan være lurt å starte med en kartlegging av din egen kompetanse, både formell utdanning og relevant erfaring. Når du kommer videre i prosessen til CV- og søknadsskriving er det nettopp dette du må svare på: Hva er det du kan som arbeidsgiver har behov for? I denne filmen lærer du mer om hvordan du kan kartlegge kompetansen din og hva annet som er viktig i dette stadiet i prosessen.

Denne videoen er en del av vårt nettkurs for jobbsøkere, hvor du kan laste ned maler og gjøre oppgaver relatert til temaet.

Tegning av en person som har fått e-postvarsel på mobiltelefonen sin

Nyhetsbrev fra Karrieresenter Østfold

Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få nyttig informasjon rett i innboksen din. Nyhetsbrevet er ment for deg som søker jobb, skal ta utdanning, eller jobber med karriereveiledning.

  • Ved å melde deg på nyhetsbrevet, samtykker du til at vi sender deg e-post. Du kan når som helst melde deg av ved å klikke på linken nederst i e-posten. Vi deler aldri e-postadressen med tredjepart.