Er karriereveiledning for alle?

sindre-martinsen-evje-om-karriereveieldning

Vi har snakket med Sarpsborgs ordfører, Sindre Martinsen-Evje. Han har delt sine tanker om karriereveiledning. Han snakker om hvor stolt han er over at vi kan tilby gratis karriereveiledning til alle innbyggerne i Sarpsborg og gamle Østfold, og at Karrieresenter Østfold ligger midt i Sarpsborg by. “Men karriereveiledning er ikke for meg”, tenker du kanskje? Joda, karriereveiledning er for alle!

Hvem er karriereveiledning for?

Karriereveiledning kan bidra til bevisstgjøring med tanke på hva du vil, hvem du er og hva du kan. Vi kan ikke gi deg raske løsninger, men bidra til refleksjon, ny innsikt og utforsking av dine muligheter. Karriereveiledningssamtaler hos oss er konfidensielle. Står du overfor et karriereskifte? Nysgjerrig på dine jobb- og utdanningsmuligheter eller skal du velge studier?

I karriereveiledning kan du:


Karriereveiledning for deg som er jobbsøker

Ønsker du å komme raskt ut i arbeid? Har du nettopp blitt arbeidsledig eller permittert eller har du søkt jobb en stund? Vi har laget en serie med videoer som forklarer alt du trenger å vite om jobbsøkerprosessen. Her lærer du mer om hvorfor forberedelser er viktig og tips og triks til både CV, søknad og jobbintervjuet.

Webinar om jobbsøking

Vi arrangerer jevnlig gratis webinarer om jobbsøking. Her vil du lære mer om det aller viktigste i en jobbsøkingsprosess. Du får også med deg noen gode tips på veien. Klikk her for å melde deg på webinar om jobbsøking.

Er du arbeidsgiver? Benytter du deg av karriereveiledning?

Er du arbeidsgiver og står overfor omstilling eller nedbemanning? Vi ved Karrieresenter Østfold kan bidra med veiledning og skreddersydde opplegg for din bedrift. Omstilling og nedbemanning er krevende for alle involverte parter. Målet vårt er at overtallige blir godt ivaretatt og får verktøy til å håndtere egen karriere videre.

Vi har lang erfaring med individuell og kollektiv veiledning av ansatte i omstilling og under ned- bemanning. Vi samarbeider tett med ledelse, HR og tillitsvalgte, og skreddersyr et opplegg tilpasset din virksomhets rammer, kultur og tidsaspekt.

Vi kan blant annet bidra med:

  • Informasjonsmøter til ledere og ansatte
  • Kompetansekartlegging
  • Kurs om jobbsøkerprosessen
  • Individuell karriereveiledning

Les mer om hvorfor du bør vurdere karriereveiledning i din bedrift.

Bor du ikke i gamle Østfold? Finn ditt nærmeste karrieresenter.